www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Προβάδισμα Περγαντά σε τηλεφωνική δημοσκόπηση στη Στερεά Ελλάδα


Ολοκληρώθηκε – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του http://www.stereanews.blogspot.com/ – η τηλεφωνική δημοσκόπηση που … «έτρεξε» για ένα περίπου μήνα γνωστή ιδιωτική εταιρεία δημοσκοπήσεων (μάλλον για λογαριασμό της ΝΔ) σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να … πιάσει το σφυγμό των πολιτών απέναντι στις προτιμήσεις τους σχετικά με το πρόσωπο που διεκδικήσει τη θέση του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη. (Δείτε Τηλεφωνική δημοσκόπηση εν όψει Περιφερειακών Εκλογών!). Σύμφωνα με τις αρχικές μας πληροφορίες – που επιβεβαιώθηκαν - το ερωτηματολόγιο έχει «χτιστεί» γύρω από τέσσερα πρόσωπα: Τους κκ. Κλέαρχο Περγαντά (Νομάρχη Βοιωτίας), Τόνια Αντωνίου (Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Φθιώτιδας), Θανάση Γιαννόπουλο (Βουλευτή ΝΔ Ν. Φθιώτιδας) και Θανάση Χειμάρα (Νομάρχη Φθιώτιδας)!
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, λοιπόν, ύστερα από ένα μήνα περίπου πως από τα τέσσερα αυτά πρόσωπα οι πολίτες (σχεδόν απ` όλα τα κόμματα) ... «ψηφίζουν Περγαντά (φωτογραφία) καθώς οι περισσότερες απαντήσεις φανέρωναν την προτίμησή τους στον σημερινό Νομάρχη της Βοιωτίας. Ιδιαίτερη απήχηση, μάλιστα, μας είπαν πως έχει ο κ. Περγαντάς τόσο στο νεανικό κοινό των ψηφοφόρων αλλά και στις γυναίκες!
Επίσης, πολύ ψηλά ακούγεται πως ήρθε στις προτιμήσεις των πολιτών – ψηφοφόρων αυστηρά της ΝΔ - και ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος. Ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο για Αιρετό Περιφερειάρχη; είναι ο τίτλος και της σχετικής δημοσκόπησης που διενεργούμε και εμείς ψηφίστε πάνω δεξία) στην οποία - μέχρι στιγμής - επίσης ο κ. Περγαντά ανεβαίνει μέρα με τη μέρα... Για να δούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου